36 Users Found

Avatar

Junior Achievement

Джуниър Ачийвмънт България е водещата организация в страната с най-дълга традиция в предлагането на съвременни програми по предприемачество, бизнес и икономика за млади хора на възраст между 6 и 25 години. Мисията ни е да образоваме и вдъхновяваме младите хора да ценят свободната инициатива, бизнеса и икономиката, за да подобрят качеството на живота си.

Мисията ни е да образова и вдъхновява младите хора да ценят свободната инициатива, бизнеса и икономиката, за да подобрят качеството на живота си. Ние мотивираме младите хора да бъдат активни и инициативни и ги подготвяме да знаят как и да могат да реализират идеите си в конкурентна среда.

Джуниър Ачийвмънт България е стратегически партньор на Министерството на образованието и науката на Република България в интегрирането на компетентността „предприемчивост и инициативност“. Президентът на Република България Росен Плевнелиев подкрепя официално като патрон събитията „Мениджър за един ден“ и „Изгряващи звезди“. Джуниър Ачийвмънт е официален домакин на Световната седмица по предприемачество в България, както и официален партньор на Intel в организирането на Intel Business Challenge в България.

За повече информация и актуални: http://www.jabulgaria.org/

Avatar

Ади и Милен Цанови

адиимиленцановикамбоджа2018 33

Повече за нас – Ади и Милен Цанови, нашата борба и победа над диагнозата "рак" можете да научите от нашата Книга „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“: 

http://behealthybg.blogspot.bg/2017/10/blog-post_16.html

С нашата Оздравителна програма под надслов „Живей 21 дни с Ади и Милен на Острова на Промяната – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – 2018-2019 (Ко Самуи, Тайланд)“ можете да се запознаете на адрес: 

https://bethechangeretreatkohsamui.blogspot.bg/

С нашия Оздравителен център БЪДИ ПРОМЯНАТА! - Ибис в гр. София можете да се запознаете на адрес: http://spaibis.com/ или https://bethechangeretreat.blogspot.bg/

Харесайте нашата ФБ страница: https://www.facebook.com/SpaIBIS/

Полезни статии за вашето Здраве можете да намерите в нашия Блог: 

http://behealthybg.blogspot.bg/

Станете наш Съмишленик в нашата ФБ Група "Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!":

https://www.facebook.com/groups/1094768780553144/

Харесайте нашата ФБ Страница "БЪДИ ПРОМЯНАТА!": 

https://www.facebook.com/adiimilentzanovi/

Гледайте наши интервюта в нашия Youtube канал:

https://www.youtube.com/channel/UC31e-s1C4cVV8NbiODcsDNQ/videos

Scroll to top